Choď na obsah Choď na menu
 


Takto hlasovali poslanci MZ 17.12.2009 o PKO

18. 12. 2009

Takto hlasovali poslanci MZ 17.12.2009 o PKO:

Za:
klub OK – Brezák, Cílek, Čapček, Čecho, Dobrotková, Duni, Encinger, Fabor, Gandl, Hargaš, Jandošová, Juriga, Korček, Králik, Kríž, Kyselicová, Luptáková, Machajová, Meheš, Merva, Mikuš, Raninec, Zahradník
klub KDH - Apalovičová, Augustín, Baranová, Berta, Baxa, Beleš, Dyttertová, Kosnáč, Kotula, Lehocká, Lenč, Šramko, Závodský
klub SDKU – Mede
klub Smer – Boháč, Dej, Ferančíková (SNS),
klub NF – Jaško, Házy, Lacková, Holčík, Mráz
Mikušová (NEKA)
.
Proti: Budaj (DU), Baranovič, Hanko, Húska, Očenášová (všetci SDKU-DS), Farkašovská (SF)
.
Zdržali sa: Fiala (KDH), Krištofič, Trstenský, Mrva, Kijanička (všetci SDKU-DS), Ftáčnik (bez PP), Černá (NF), Ferenčáková (NEKA), Minárik (bez PP)

link na web stránku magistrátu

PKO:
http://www.bratislava.sk/vismo/dokumenty2.asp?id_org=700000&id=11023234&p1=11030595

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Cas vzdy ukaze...

(Maria Filkova, 21. 1. 2010 7:35)

Aj ked mnohym "ctenym poslancom" nemozno dokazat kolko za co "obdrzali" - pri hlasovani o jednotlivych kauzach sa zakazdym prejavia...Mali by si to vsimat aj organy, ktore sa zaoberaju korupciou. A nielen tych, ktori su "za", ale aj ti, ktori sa "zdrzali". Vysiti alibisti!

moj názor

(Kľučiarik, 20. 12. 2009 20:49)

Dámy a páni čo sa zdržali sa môžu hanbiť a najlepšie, ak by sa pratali na smetisko dejín. Zdržať sa pri takomto hlasovaní nie je len alibizmus, ale aj neschopnosť a nečestnosť. Naviac by ma zaujímalo,prečo pani M.Č.,používa mejlovú adresu firmy Siemens- vari je tam zamestnaná ????

Pan primator

(Jaroslav Pokorny, 19. 12. 2009 20:40)

Davno uz nas p.primator Durkovsky zapredal PKO za ktore dostal asi nehorazne provizie od tych co im to predal.Uz davno nema co robit na poste bratislavsk eho primatora.Tam nech uz ide KDH-ak ta het.

Gauneri

(Presspor, 18. 12. 2009 20:24)

Toto je výsledok ľahostajnosti voličov - bratislavčanov, že takíto zmrdí rozhodujú o nás bez nás!!! Zahradník a spol. - jkarieristi, ktorí určite dostali od zmrdov - finančných žralokov - moskovských absolventov - do vačku, zalepili im oči aj ústa a v pohode si rozhodla SKUPINKA ZMRDOV o symbole Bratislavy! Hoci bez vysokej historockej hodnoty , ale bol to symbol stratnutí, tancovačiek, bálov, koncertov, džezákov... Títi zmdri ako Zahradník a spol. k tomu nemajú žiadny vzťah - sú to bezbožní karieristi s nálepkou KDH, OK (ober ko...ti), RSDr. Dej - starý komunistický pohrobok.... Toto nie je demokracia, ale anarchia.. Jedine Budaj si stojí za tým čo hovorí, ostatní sú ZMDRI!!!