Choď na obsah Choď na menu
 


Estrádna hala PKO je už zrekonštruovaná

19. 11. 1998

http://www.bratislavskenoviny.sk/7420/kultura/estradna-hala-pko-je-uz

 

Estrádna hala PKO je už zrekonštruovaná (19.11.1998, 9:00)

Od mája do polovice októbra Park kultúry a oddychu zrekonštruoval svoju Estrádnu halu. Po troch rokoch provizória tak z jednoúčelovej kon­cert­nej haly vznikol polyfunkčný priestor s druhým najväčším javiskom v Bra­tisla­ve. O rekonštrukcii Estrád­nej haly a niektorých aktivitách PKO sme sa pozhovárali s riaditeľkou PKO Jarmilou MIKUŠOVOU.

 

- Estrádnu halu sme už takmer tri roky nemohli využívať, pretože mala zničenú strechu, zatečenú elektroinštaláciu a nikto nemal záujem organizovať tu kultúrne a spoločenské podujatia. Preto sme sa rozhodli Estrádnu halu zmeniť zásadným spôsobom - vyrovnali sme zošikmenú podlahu, vybudovali samostatné technické zázemie, vymenili sme okná a uprostred sme umiestnili tanečný parket s rozmermi 15 x 25 metrov. Zrekonštruovali javiskové ťahy, točňu a orchestrisko.Po prvýkrát sme vynovenú halu predstavili Bratislavčanom v polovici októbra na Majstrovstvách Európy v športových tancoch.

Aké podujatia pripravujete v Estrádnej hale do konca roka?

- Už v sobotu 21. 11.to bude premiéra najnovšieho programu SĽUK-u, deň nato veľký estrádno-revuálny program pod názvom Mediálny bonbón za účasti popredných umelcov a politikov. Pripravujeme predvianočný koncert Paľa Hammela pri príležitosti jeho päťdesiatky, koncert mladej slovenskej hudobnej scény a od polovice decembra bude Estrádna hala patriť plesom. Na Luciu, teda 13. decembra pripravujeme veľký zábavný program Nogu a Skrúcaného pod pracovným názvom Apropo Bratislava, kde bude vstup zadarmo. Úspešne sa nám tak darí využívať polyfunkčnú charakter Estrádnej halu - od kultúrno-spoločenských podujatí, cez výstavy až po firemné recepcie.

Zhováral sa Slavo Polanský
NÁŠ ROZHOVOR

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.