Choď na obsah Choď na menu
 


2. verejná diskusia o PKO v utorok 24. mája o 18. h Primaciálny palác

20. 5. 2011

Milé priateľky a priatelia,

radi by sme vás upozornili na druhú verejnú diskusiu k budúcnosti nábrežia a PKO. Čas už pokročil, možností priamo vyjadriť svoj názor pre rozhodovanie samosprávy je stále menej.

Verejná diskusia o PKO sa koná v utorok 24. mája o 18. h - prízemie Primaciálneho paláca, Justiho sieň (miestnosť č. 5 - vpravo).

Zároveň silnejú aktivity developerov - stačí čítať Bratislavské noviny, v ktorých jasne prevažujú informácie v ich prospech. Najatí brigádnici o.i. zbierajú podpisy pod zavádzajúcu developerskú petíciu "za rekonštrukciu PKO" - čo v skutočnosti znamená zbúranie PKO, výstavbu menšej kultúrnej haly na inom mieste a zástavbu celého nábrežia v štyle River Parku. Viac informácii na /clanky/tlacove-spravy-a-stanoviska/TS-problemom-nabrezia-je-river-park_-a-nie-pko

Informácie o alternative, ktorú presadzujeme - zachovanie PKO: https://pko.estranky.sk/archiv/uploaded/68 (1. časť) a https://pko.estranky.sk/archiv/uploaded/67 (2. cast).
Ďalšie informácie: https://pko.estranky.sk

Verime, že vám osud nábrežia a PKO nie je ľahostajný a že sa do prebiehajúcej diskusie zapojíte - či uz osobnou účastou na utornajšom stretnutí, alebo napr. zaslaním svojho názoru na online diskusné fórum na webe mesta (http://www.bratislava.sk/diskusia/hlavni_index.asp?k=1065&r=1003), alebo aj vstupom do online diskusii k článkom o PKO v médiách (napr. na SME).Všetky tieto vstupy magistrát eviduje, na záver ich zosumarizuje a informáciu dá mestskému zastupiteľstvu. To koncom júna rozhodne, čo s PKO ďalej - k rozhodnutiu môžete prispieť aj vy.

Taktiez prosim:
Šírte informácie o verejnej diskusii ďalej medzi svojími známymi - nech je reakciou na dnešné  mediálne manipulácie čo najvačšia úcast verejnosti!

Info o verejnej diskusii je napr. tu: http://kalendarakcii.bratislava.sk/vismo/akce.asp?id_org=700021&id=7006

Harmonogram všetkých plánovaných aktivít: http://www.bratislava.sk/vismo/dokumenty2.asp?id_org=700000&id=11027951&p1=11044172

Hlavná stranka PKO na webe mesta:  http://www.pko.bratislava.sk - alebo aj:
http://www.bratislava.sk/vismo/dokumenty2.asp?id_org=700000&id=11027939&p1=11044090

Radi vám na požiadanie poskytneme aj ďalšie, podrobnejšie informácie.

Želáme pekný jarný víkend,

Iniciatíva Bratislava otvorene

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

pragmatizmus

(Ján Zágoršek, 24. 5. 2011 16:16)

Mal by som byť najnostalgickejší z nostalgických. Počas asi šesťdesiadich rokov som tu absolvoval STOVKY tanečných podujatí a DESIATKY kultúrnych akcií. Bolo by síce dobré zachovať priechodnosť nábrežia, možno ponechať priečelie, ale: POKÝM NEBUDE ZABEZPEČENÉ DOSTATOČNÉ PARKOVANIE, tak ma tam nedostanete, ani keby tam vystupoval Gott zadarmo. Navyše keď hrozia tie pokuty mestu ... Postavme nové PKO na zelenej lúke.